Què és una escape room?

Una escape room és una activitat lúdica, on l'objectiu final és el de sortir d'una sala. Per sortir d'aquesta, cal fer servir els objectes que es troben en ella, tirant d'enginy (no de força) i treballant en equip.

Quina és la durada de l'activitat?

La durada de l'activitat és de 80 minuts.

Què passa si no surto a temps?

No et preocupis! Un cop finalitzi el temps, el Game Master et obrirà la porta. Tot i així, en Breaking Room intentem que tothom surti, perquè tots pugueu viure l'experiència a l'complet!

És una escape room de por?

No. És una escape room amb punts de tensió, però no de por.

Quantes persones poden jugar?

El mínim de persones és 2 i el màxim 6, tot i que es fan excepcions de fins a 7 persones. Si sou més, contacteu per WhatsApp (655 193 774) o per correu (info@ready2scape.com) per buscar una solució.

Què passa si em trobo malament?

En tot moment vas a estar controlat mitjançant un sistema de càmeres i micròfons, així que si et trobes malament, només has de dir-ho i al Game Master et obrirà la porta perquè puguis ser atès.

Hi ha bany?

Sí, disposem de bany i tindràs accés a ell durant tota la sessió.

Quina és l'edat mínima per jugar?

L'edat mínima recomanada (per temàtica i dificultat) és 16 anys. Tot i així, en Breaking Room no volem excloure ningú, així que si tens fills i filles o vols celebrar l 'aniversari de teu fill, ¡contacta'ns! Podem adaptar la temàtica a preadolescents i adolescents, encara que recomanem que vinguin acompanyats d'un adult.

Quina roba/calçat he de portar?

Recomanem venir amb roba i calçat còmode.

Com puc reservar?

Pots reservar online a través del web (pots fer reserva parcial o total) o mitjançant el telèfon mòbil escrivint un WhatsApp a el nombre 655 193 774. Recorda que si fas la reserva parcial o si la fas via mòbil, només es podrà pagar la part restant o total en efectiu en el mateix local i no amb targeta.

Puc jugar embarassada?

Pots jugar estant embarassada, tot i que és important que ens avisis abans!

Puc modificar una reserva?

Pots modificar-la amb 48 hores d'antelació escrivint un WhatsApp a l' 655 193 774 o un correu a info@ready2scape.com.

Què passa si arribo tard?

És important que sigueu puntuals. Podreu entrar igual, però si arribeu més de 10 minuts tard, se us començarà a descomptar el temps de joc.

Hi ha aparcament a prop?

Sí. Tens pàrquing gratuït al mateix carrer i carrers veïns. Si no trobessis aparcament, tens el supermercat Carrefour a 5 minuts caminant amb pàrquing gratuït.

Es pot regalar l'experiència amb un bo regal?

Sí, contacta'ns per correu electrònic a info@ready2scape.com o per WhatsApp 655 193 774 i t'ho gestionem!

Feu team-building?

Sí! En Breaking Room creiem que participar en una escape room pot ser una bona manera de millorar la cohesió en equip. Venir a jugar permetrà passar una bona estona i alliberar tensions i l'estrès del dia a dia a la feina. També és una bona manera de fer processos de selecció per a empreses, ja que mitjançant el nostre sistema de càmeres i micros la persona encarregada de RRHH pot observar i analitzar el paper de cada jugador. En Breaking Room tenim ofertes per a aquest tipus de processos, posa't en contacte amb nosaltres! A més, en Breaking Room oferim la possibilitat de 'crear-te una escape room personalitzat al teu lloc de treball o al local que ens proposis! Escriu-nos a info@ready2scape.com o al per WhatsApp 655 193 774 per a més informació.